Siirry pääsisältöön

TÄSTÄ SE ALKAA

Mulla on ollut halu pitää blogia matkoista, joita tulee tehtyä täällä kotosuomessa ja ulkomailla. Ensinnäkin muistona itselle ja kerrottavana muille mitä kannattaa tehdä ja mitä ei kannata tehdä :)
Harmi, kun en ole aloittanut aikaisemmin, koska olen käynyt nyt muutaman vuoden aikana niin monessa hienossa paikassa ulkomailla, listalta löytyy Alankomaat, Belgia, Ranska, Saksa, Luxemburg, Viro, Latvia, Ruotsi, Bulgaria, Unkari ja Kreikka. Paljon olisi ollut kerrottavaa näistä paikoista!

  Onneksi kuitenkin on jo seuraava matka varattuna, eli uutta vuotta vietämme Prahassa! Ja suunnitelmissa olisi varata tässä lähipäivinä jo ensi kesäksi matka Turkkiin. Ja olenhan vähän yrittänyt tuota miestä innostaa, että lähtisimme käymään Pariisissa juhannuksen aikoihin. Jää vielä nähtäväksi tuleeko tuota matkaa tehtyä, riippuu niin paljon miehen työtilanteesta. Olisi kova halu viedä rakas Pariisin, jotta se ymmärtäisi mikä mua siinä paikassa niin viehättää ja miksi koko meidän kämppää koristaa Pariisi-aiheiset tavarat :D

   Toivottavasti tästä blogista on myös iloa teille ja löydätte mahdollisesti jotain uuttakin täältä :)

Kommentit

Suositut tekstit