Shoppailua Tampereella

Tutut tietääkin, että aloitin viime kesänä PartyLite konsultin hommat ja siinähän pitää konsultilla olla jos jonkinmoista tilpehööriä, joilla saa myytävät tuotteet houkuttelevan näköiseksi ja mitä tarvitaan esittelypöydässä yleensäkin.
Mä oon jotenkin superkranttu ja en muka löydä mistään tarpeeksi aidon näköisiä tekokukkia tai hyvän väristä koristehiekkaa tms. Poislukien tietty sisustusliikkeet, mutta isoa määrää niistä ei malta ostaa hintojen takia. No, kyselin sitten PartyLite tutuilta, että mistäs löytäisi kaikkea mukavaa ja vastaukseksi sain heti Nekalan Löytöliiterin. Yritin katsoa nettisivuja kyseisestä paikasta, mutta joudun vähän moittimaan, sivut olivat nimittäin aika surkeat ja vanhanaikaiset. Päätettiin sitten kuitenkin ottaa "riski" ja lähteä parin tunnin ajomatkan päähän katsomaan, että mitä me löydettäisiin vai löydettäisiinkö mitään.

Aamulla lähdimme ajelemaan kohti Tamperetta ja puolen päivän aikaan olimme perillä. Kauppa oli sellaisessa paikassa, että ei sinne ihan vahingossa eksy. Jännityksellä vähän odotimme, että miten paljon väkeä on lähtenyt liikkeelle, koska Löytöliiteri juhlii tämän viikon 31-vuotissynttäreitä ja kaikki tuotteet olivat -31 % normaalihinnoista ja lisäksi vielä erikoistarjouksia, unohtamatta ilmaisia pullakahveja. Saimme kyllä nopeasti todeta, että ei ne täällä Tampereella ole niinkuin meillä, että kaikki eläkeläiset lähtevät ilmaisen pullakahvin perässä toiselle puolelle kaupunkia :D

Sisälle päästyämme ensimmäinen reaktio oli: "Voi luoja!" Sitä tavaraa nimittäin oli! Alla vähän kuvia mitä esimerkiksi löytyi. Kuvat olen kopioinut Nekalan Löytöliiterin facebook-sivuilta, koska yllätys yllätys, jäi kuvat ottamatta. Ja löytyihän niitä silkkikukkiakin! Ja allaolevassa kuvassa on vasta pieni osa...
Lähes kolme tuntia kiertelimme varastomaista kauppaa ja kärry alkoi täyttyä. Paljon mukaan tarttui konsultin työhön liittyvää, mutta myös koti sai paljon uusia sisustusjuttuja. Lisäksi pikkusiskoni ja hänen miehensä tuleviin häihin löysimme edullisia saippuakuplia ja vähän polttareihinkin löytyi jotain pientä. Suosittelenkin naimisiin menevän parin vierailemaan kyseisessä kaupassa.

Kaupasta löytyi kaikkea tarvittavaa ja paljon myös ei tarvittavaa, jokaiselle siis jotakin!

Kotona tuli heti hieman tuunattua uusista kukista ja muusta pikkukrääsästä PartyLiten somisteeseen sopivat somisteet. Lopputulema oli tämä:
Suosittelen kauppaa kyllä kaikille krääsää rakastaville!

Löytöliiterin kierrettyämme päätettiin lähteä ajamaan suorinta tietä takaisin Seinäjoelle. Ei enää jaksanut lähteä kiertämään mitään muuta paikkaa, olimmehan löytäneet kaiken tarvittavan ja vähän enemmänkin!

Kommentit

Suositut tekstit