PartyLite koulutusta hotelli-ravintola Almassa 23.-24.4.2016

PartyLite halusi järjestää meille ns. tulevien päälliköiden koulutuksen, vaihtoehtoina koulutuspaikoiksi oli Satulinna Hirvensalmella tai sitten Alma Seinäjoella. Satulinna olisi kiinnostanut paikkana, koska onhan siellä kuvattu Vain elämää ja näyttää mielenkiintoiselta paikalta. Kuitenkin tämä toinen vaihtoehto sattui olemaan muutaman kilometrin päässä kotoani, oli helpompi suunnata tähän paikkaan.
Kuva kopioitu netin ihmeellisestä maailmasta.

Lauantaina aloitimme koulutuksen puoliltapäivin suuntaamalla lämpimien patojen ääreen.
Ruokaa on aina pakko kuvata!
Lounas oli maukasta ja näin oli mukava lähteä kouluttautumaan.
Helppo arvata mun istumapaikka tuosta juomasta :D


Yksi Alman koulutustiloista.

Kyllähän me pari tuntia jaksettiin, kun alkoi niin sanotusti kahvihammasta kolottamaan.
Kaffeen jälkeen rutistettiin vielä jonkin aikaa ja sitten meidät päästettiin vähän hengähtämään ja laittautumaan ennen illallista.
Tämä kuva myös netistä, mutta samanlainen huone kuitenkin.
Koulutukseen oli kiva lähteä siitäkin syystä, että sain huonekaverikseni tutun ja turvallisen kaverin, jonka kanssa olemme olleet kavereita yli kymmenen vuotta. Edellinen lauseeni kuulosti siltä kuin en haluaisi tutustua uusiin ihmisiin ja nyt herranjumala mennä ainakaan samaan huoneeseen! Ei, en tarkoittanut sitä. Tykkään kyllä tutustua uusiin ihmisiin, mutta silti huonekaverina se tuttu ja turvallinen on paras vaihtoehto.
Punajuuri-aurajuusto keittoa. Todella hyvää!
Nam! Ei muuta voi sanoa.
Illallisella istuimme pitkään ja hartaasti, nauroimme, söimme ja nautimme. Ja kun kakskytä akkaa laitetaan saman pöydän ääreen voitte kuvitella sen kikattamisen määrän, onneksi juurikaan muita ei ollut paikalla, sääli olisi tullut! Harmikseni jäi creme bruleesta kuva ottamatta teille, oli varmaan jo vatsa niin täynnä, että ei tullut mieleenkään kuvata.
Kuva netistä. Tällainen ravintolasali Almasta löytyy.
 Osa naisista lähti Seinäjoen yöelämään, mutta me päädyimme omaan huoneeseen valmistautumaan Nukkumatin tapaamiseen. Nauroimmekin, että meistä on tullut vanhoja, kun ei lähdetä mihinkään ja ajatellaan, että on mukavampi ilman väsymystä ja krapulaa pusertaa seuraavan päivän koulutus loppuun.

Ja niinhän se meni, että aamulla seitsemältä herätys ei tuntunut niin pahalta kuin olisi tuntunut sen kostean yön jälkeen. Suihkun ja normaalien valmisteluiden myötä aamupalalle ja suoraan aamupalalta kouluttautumaan.

Kouluttajamme Sanna oli järjestänyt meille tuoksukutsut.


Iltapäivä vedettiin aika intensiivisesti. Paljon oli asiaa, mutta koulutus antoi todella paljon. Oli mukavaa kun PartyLite järjesti koulutuksemme tällaisessa paikassa, jossa kaikki puitteet oli kunnossa. Ja Almaa voin suositella kelle tahansa, varmasti myös vaativampaan makuun sopii. Jos jotain negatiivista niin osa henkilökunnasta oli vähän tympeällä naamalla liikenteessä. Ja toinen mikä kiinnitti huomioni oli joissakin melko korkeat hinnat. Esimerkiksi 13 euron aamiainen ei ole hintansa arvoinen jos vaikka vertaa lähes vieressä olevaan noin euron kalliimpaan aamiaiseen. Almassa on aika suppea aamiainen ja tässä vieressä olevassa Sokos Hotellissa on huomattavasti laajempi valikoima, joten mieluusti maksan sen 1-2 euroa enemmän ja valikoima ainakin kaksinkertaistuu ellei kolminkertaistu. Mausta en voi moittia aamupalaa, mutta suppeudesta voin. Lisäksi vielä muutama pieni asia: äänieristys, ei ole :D Yöllä heräsimme siihen, että yläkerrassa joku käveli ja meni vessaan, lorotus kuului aivan kuin pönttö olisi sängyn vieressä ollut. Ja minä joka olen sikeäuninen herään tällaiseen! Kuulemma puhe kuului selvästi huoneesta toiseen. Nukkumisesta puhe kun oli täytynee vielä mainita tyynyt. Sängyssä oli kaksi tyynyä, joista toinen oli aivan muhkurainen, eikä toinenkaan ihan priimaa ollut. Onneksi kuitenkin erittäin mukava ja pehmeä sänky korvasi vähän tuota tyynyasiaa. Ja sitten taas loput negatiiviset asiat korvasi hyvä fiilis ja kivat uudet ja tutut ihmiset!

Semmoista tällä kertaa! Ensi viikolla lähdetään äiteen kanssa Vilnaan, sieltä sitten kuulumisia tulossa!

P.S. Käy tutustumassa verkkokauppaani www.henriikkak.partylite.fi

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit