Shoppailua ja vohveleita

Eilen lähdettiin siskoporukalla liikenteeseen, ensin haettiin naapuripitäjästä, Ilmajoelta, isosiskolle krääsää. Anteeksi Kata, meidän mielestä se saattoi hiukkasen olla krääsää :D Isosisko on todellinen tavarahamsteri!! Mistä milloinkin haetaan sitä sun tätä. Välillä kyllä vastaan tulee hienoja löytöjäkin, ei siinä mitään.
Ilmajoella olisin halunnut käydä shoppailemassa Mallan Makeissa kotiin jotain kivaa, mutta se olikin keskiviikkoisin kiinni. Ja kun tämä kauhea shoppailuvimman poikanen iski, niin pakko oli päästä jonnekin!!! Ja Seinäjoella päätimme mennä sitten Torikeskukseen ja siellä erityisesti halusin mennä Sapira nimiseen sisustusliikkeeseen, jossa myydään Riviera Maisonia, johon olen nyt aivan heikkona. Mulla aina vaihtuu nämä heikkouden kohteet, joskus ne oli alusvaatteet, sitten taisi olla käsilaukut, jossain vaiheessa kaikki ylimääräinen raha meni muumimukeihin ja nyt kaikki menee sisustamiseen. Säästäminen ei ole vaihtoehto :D
Tällaiset jäi käteen Sapirasta.
Sapiran jälkeen mentiin Glitteriin ja sieltä tuli mukaan muutamia korvakoruja. Siskot päätti mennä H&M:lle, mutta siinä vaiheessa jäin kelkasta pois, koska olisin shoppaillut siellä vain lisää ja lisää. Mua ei voi päästää kauppaan, koska sitä rahaa menee. Siksi mies ei halua ottaa mua mukaan edes ruokakauppaan :D Lopulta uskaltauduin vielä Lindexille ja Pompshoppiin, koska tiesin ne turvallisiksi paikoiksi, enkä löydä niistä mitään.

Seinäjoelle on avattu uusi kahvila, vohveliteemalla, eli siis Vohvelihetki.
Listalta löytyi vaikka minkälaista vohvelia, makeaa ja suolaista. Me pikkusiskon kanssa päädyimme ottamaan puoliksi makean ja puoliksi suolaisen. Eli nutella vohvelia ja nacho vohvelia.
Vohvelihetki on viihtyisä ja mukava pieni kahvila.
Lopulta odotuksemme palkittiiin ja pöytään kannettiin vohveleita.
Ahneuksissa jäi ottamatta kuva makeasta vohvelista, silti maussa voiton vei ehdottomasti suolainen. Isosiskon ottama Pulled pork ei ollut läheskään yhtä hyvää kun meidän nacho versio.
Ja kaakaon suurystävänä vielä lopuksi oli pakko nauttia valkosuklaa-kaakao. Ja oli hyvää! Suosittelen käymään kyseisessä paikassa, vaikka hinnat oli ehkä hiukan liian korkeat, mutta eipä sitä joka päivä tule kuitenkaan käytyä.
Kommentit

Tallinnan hotellimatkat - Ikaalisten Matkatoimisto

Suositut tekstit