Tallinna pääsiäisenä

Mä olen jotenkin elänyt kohta puolitoista vuotta (muka) sellaisessa kiireessä, että tekstin tekstiä ei ole tullut. Matkailua olen kyllä kerinnyt harrastamaan, sen mukamas kiireen keskellä, kotimaassa sekä ulkomailla. Toki työ haittaa harrastuksia. Nyt tuli sellainen fiilis, että olisi aika taas kirjoittaa kuulumisia.

Viime maalis-huhtikuun taitteessa lähdettiin porukalla viettämään pääsiäistä Tallinnaan. Mukaan lähti mies vanhempineen sekä äiti. Tallinna valikoitui siitä syystä, että on lähellä ja eipä Tallinnan matkat lompakkoa juurikaan kevennä. Olimme ostaneet matkan Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Tallinna on myös pääsiäisenä hyvä kohde, koska se ei pysähdy juhlapyhiksi, joten niiden olemassaoloa ei huomaa.


Tällä porukalla oltiin reissaamassa. Äiti puuttuu kuvasta, koska hän oli se joka oli kameran toisella puolen.
Pitkänperjantain aamuna lähdettiin junalla Seinäjoelta Helsinkiin. Onneksi nuo junamatkat menee niin nopsaa, että ei tarvii montaa tuntia käyttää matkustamiseen. 
Helsingistä otettiin taksi alle ja siitä terminaaliin, josta laivamme lähti merille seilaamaan. 
Parin tunnin laivamatkan jälkeen olimme perillä Tallinnan satamassa, josta heti suuntasimme hotellille. Hotelliksi olimme valinneet suomalaisten suosiman Sokos Hotel Virun, ihan vain sijaintinsa vuoksi. Eikä Viru hotelli huonoksi osoittautunutkaan. Aamupala oli hyvä, sijaintihan on aivan erinomainen ja shoppailtavaa ja ruokapaikkoja löytyy läheltä. Ja kyllähän me syötiin ja shoppailtiinkin sitten ihan riittävästi!
Näitä suolaisia ja makeita lättyjä oli monissa paikoissa tarjolla. Ja lätythän maistuu aina!

Virossa leivokset on niin älyttömän maukkaita, että pakkohan sitä oli kahvitella... usein.

Kirjakaupan yhteydessä oli kahvila. Kiva idea.
Tallinnassa en ainakaan minä keksi hirveästi muuta tekemistä kuin vanhankaupungin kiertelyä, shoppailemista ja syömistä.







 Pääsiäinen meni tosi nopeasti ja pian olikin jo maanantai, jolloin oli aika palata Suomeen. Tuo päivä oli hyvä päivä lähteä, koska yön aikana koko Tallinna oli saanut ylleen lumikerroksen ja sitä lunta tuli paljon ja se lumi oli todella märkää ja loskaista
Näkymä Viru hotellin ylimmästä kerroksesta kohti vanhaakaupunkia.
Alkuillasta olimme takaisin Seinäjoella ja niin oli taas yksi pääsiäinen vietetty.


Kommentit

Tallinnan hotellimatkat - Ikaalisten Matkatoimisto

Suositut tekstit