Seinäjoen Vauhtiajot, Race & Rock 24.-27.7.2014

*Yhteistyössä*  

Huh, mikä heinäkuu tässä on tulossa! Tänään saatiin ilmaiset liput tulevan viikonlopun Tangomarkkinoiden Tangovapaalle, jossa siis korvat säästyy Hopeisilta kuilta ja muilta tangoilta. Viikko eteenpäin ja vuorossa on Solar Soundit ja viimeisenä heinäkuun viikonloppuna pärähtää käyntiin Vauhtiajot!

Vauhtiajot ajatellaan usein suht uudeksi tapahtumaksi vaikka todellisuudessa ensimmäiset vauhtiajot on ajettu Seinäjoella reilut 40 vuotta sitten, eli vuonna 1973. Tosin ei tuolloin ollut minkäänlaista musiikkitapahtumaa tarjolla. Kesällä 1983 ajettiin toistaiseksi viimeiset ajot. 2004 Vauhtiajot heräteltiin uudelleen henkiin, jolloin mukaan astui myös musiikkiesiintyjät. Ja nyt kymmenen vuotta myöhemmin lavan valtaavat suositut kotimaiset esiintyjät. Torstaina lavan ottaa haltuun Elonkerjuu, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Apulanta ja Cheek (IIIIK! ♥) Perjantai ei jää yhtään huonommaksi, vuorossa Irina, Anna Abreu, Jukka Poika, Kaija Koo, The Rasmus ja Klamydia. Lauantain esiintyjälistan uskoan uppoavan paremmin hieman "iäkkäämpään" sakkiin, koska lavalla nähdään Happoradio, Erin, Yö, Eppu Normaali, J. Karjalainen, Michael Monroe ja Lauri Tähkä. Viime kesänä tapahtuma nousi jo Suomen 4. suosituimmaksi kesätapahtumaksi.

Edellä mainitulla esiintyjälistalla uskoisi löytyvän jokaiselle jotakin. Unohtaa ei sovi tietenkään tuota Suomen suurinta ratatapahtumaa, jossa on sitten nämä kilpa-ajot sun muut, joista en suoraan sanottuna ymmärrä hönkäsen pöläystä! Kertokoon joku fiksumpi :) Lisäksi on tulossa Vauhtiajot featuring Zumba Fitness Party -hyväntekeväisyystapahtuma lauantaina 26.7. Tämä järjestetään Lakeudenpuistossa klo 14-15. Osallistumismaksu on vapaaehtoinen, mutta henkilökohtaisesti suosittelen jokaista maksamaan edes pienen summan, koska osallistumismaksu menee suoraan Uusi Lastensairaala 2017 -kampanjalle. Jos et ole vielä kuullut tästä, käy tutustumassa osoitteessa http://uusilastensairaala2017.fi/. Toivotaan, että säät suosii ja mahdollisimman moni osallistuisi, onhan sitä hyvä päivällä notkeuttaa se lantio, että illalla saa sitten laitettua jalalla koreasti!

www.vauhtiajot.fi-sivuilta löytyy lisää infoa tapahtumasta.

Nähdään Vauhtiajoissa!


Kommentit

Suositut tekstit