Seinäjoki ja sen monet eri tapahtumat

Hellurei ja hellät tunteet! Jossain aiemmassa postauksessa hehkutin kuinka on niiiiiin tapahtuman täyteinen heinäkuu ja paskat, sanon minä!

Pari viikkoa sitten perjantaina alkoi kauan odottamani Solar Sound Festivaalit, jep jep, perjantain makasin kotona tuskissani migreenistä kärsien. Kyllä meinasi tippa tulla linssiin, kun katsoin kelloa ja tiesin Mikael Gabrielin olevan esiintymässä, unohtamatta tietenkään ikuista rakkauteni kohdetta; Astetta. Onneksi sentään aurinko paistoi risukasaankin lauantaina ja pikkusiskon kanssa lähdettiin tsekkaa Solar Soundit ja kivaa oli :) Väkeä oli paljon, palvelu pelasi ja ihan pakko kehua tiettyjä järjestelyitä; nimittäin anniskelualue ja lava oli aseteltu kivasti sillä tavalla, että anniskelualueelta oli suora näköyhteys lavalle. Yleensähän anniskelualueet ovat sivussa, etkä näe sieltä mitään, ellet ole jollain vip-anniskelualueella. Ensi vuonna taas tavataan!

Ja sitten tuli seuraava viikko ja tiedossa oli Vauhtiajot. Tätä olin myös odottanut, olin innoissani Cheekin näkemisestä, mutta kohtalo päätti toisin ja torstaina töiden jälkeen kiireissäni kaaduin pihalla ja teloin itseäni siihen malliin, että Vauhtiajot jäi haaveeksi. Lievästi sanottuna pisti vihaksi. Facebookista sain katsella sitten koko viikonlopun kuinka kaikki olivat laittaneet kuvia Vauhtiajoista. Väkeä oli ollut paljon ja hauskaa näytti porukalla riittävän, hyvä niin vaikka vähän katkera olinkin :) Toivotaan ensi vuodelle parempaa tuuria, että minäkin pääsen sinne, nyyh!

Ja lopuksi vielä täytyy onnitella kumpaakin tapahtumaa, väkeä oli kuin pipoa molemmissa ja molemmat rikkoivat kävijäennätyksensä ja saavuttivat kävijätavoitteensa!

P.S. Mä en kestääää! Enää 26 päivää Turkin matkaan aikaa :)))

Kommentit

Suositut tekstit