Solar Sound Festival tulossa!

*Yhteistyössä*


Huippua! 18.7. perjantaina alkaa ihan parhaat festarit, nimittäin Solar Soundit. Kyseinen festari järjestetään toista kertaa Seinäjoen keskustassa. Jo ekana vuotenaan festarit keräsi paljon populaa, lähes 9 000. Itsekin olin viime vuonna paikalla ja esiintyjät oli aivan prikulleen mulle tehtyjä ja sama juttu tänä vuonna :) Lisäksi ei jäänyt vaikutelmaa amatöörifestareista, vaikka ekaa kertaa oltiin matkassa. Kaikki pelasi loistavasti. Pidetään peukkuja, että tänä vuonna kaikki menee yhtä moitteetta!

Tänä vuonna lavalla nähdään 18.7.perjantaina Inna, Elastinen, Uniikki, Spekti, Brädi, Timi Lexikon, Mikael Gabriel, Rony Rex ja Aste. 19.7. lauantaina vuorossa ovat Italobrothers, Adam Tensta, JVG & Mäk Gälis, Stig + Kullankaivajat Band, Karri Koira & Ruudolf, Rico Tubbs & Mc Reefer, Teflon Brothers Special ft Heikki Kuula, Heavyweight Dj's ft Kasmir, Solonen & Kosola, Setä Tamu & Kuningas Pähkinä ja K-System. Lisäksi Ilonassa on perjantaina ja lauantaina afterpartyt, joissa esiintyy Majuri, Nikke Ankara, Ousnap! Dj's, Salazar Pakyo, Turismo, Tuomas Kauhanen, Dj Mista S ja Dj Spinny. Aika mahtava esiintyjälista, vai mitä?!

Pientä infoa festarivieraille: Myynnissä on yhden ja kahden päivän lippuja, mutta myös vip-lippuja. Tarjolla on erilaista majoitusta koulumajoituksesta telttamajoitukseen, majoitus on festarialueen vieressä. Tapahtumaan on bussikuljetuksia, joihin on etukäteen ilmoittauduttava ja jos sun reitille ei osu tuo bussikyyti, ei Seinäjoen rautatieasemakaan ole kaukana, pari minuuttia tassua toisen eteen laittamalla olet perillä.

Lisätietoja netistä http://solarsound.fi/

*Yhteistyössä*

Kommentit

Suositut tekstit