Maanantai taas saapuu aivan liian aikaisin kai...

Haasteen osa 5/5 on nyt käsillä ja on maanantai... Postausta ajatellessa yhtäkkiä mieleeni rävähti ehkä sata eri biisiä, joissa esiintyy maanantai-sana. Aika jännää. Kuinka monta sulle tulee mieleen?

 Tätä taulua tuijottelen monia kertoja päivässä, tässä on lista mitä pitää tehdä. Muuten toimiva, mutta vähän huonosti muistetaan ottaa pois jo tehtyjä asioita!

Muistatko vielä kuvan ensimmäiseltä haastepäivältäni jossa työpöydät pursuivat tavaraa? No ei pursua enää! Tässä on todistuskappale, pöydän pinta on näkyvissä! Eli siis siivosin pöytää, kun näky alkoi ahdistamaan.
Illalla oli aivan mahtava ilma, joten päätinpä napsaista parvekkeelta kuvan vielä illalla.

 

Uskoisiko, että nämä kengät ovat juuri pestyt? Olisitpa nähnyt ne ennen pesua. Reippaana likkana pesasin kengät ja nauhat.


Nyt on haaste saatettu loppuun. Mulla olisi toiminut paremmin haasteena neljä päivää ja neljä kuvaa! Kuten taas kerran, mulla on yksi kuva liian vähän. Monella varmasti tulisi paljon mielenkiintoisempia ja kauniimpia kuvia tähän haasteeseen, mutta mulle sattui todella perusviikko ja ei ollut oikeastaan mitään kuvattavaa, enkä viitsinyt pystyttää kulisseja ja saada teitä luulemaan, että elämäni olisi jotenkin hohdokasta päivästä toiseen :) Blogeissa kun joskus meinaa sellaista vikaa olla...

Kommentit

  1. Ootko taas uudessa haasteessa mukana?
    http://katamariantekemiset.blogspot.fi/2014/04/11-asiaa-minusta.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit