Tervetuloa arkeeni!

Sain isosiskoltani haasteen www.katamariantekemiset.blogspot.fi kuvata arkeani viisi päivää, jonka aikana otan viisi kuvaa ja julkaisen ne täällä. Matkailuunhan se ei liity tällä kertaa, mutta väliäkös sillä. Koska tiedän jo, että pikkusisko on haastettu isosiskon blogin kautta, aion näin ollen haastaa Jasminan www.jasmina.vuodatus.net ja Marin www.ohnyappydays.blogspot.fi/ ja unohtamatta Neeaa www.nunnukanuu.blogspot.fi/

Sain sopivasti haasteen vastaan näin viikonloppua vasten, koska jo toisena päivänä kuvat varmaankin olisivat alkaneet muistuttamaan hyvin paljon toisiaan ja sitten kaikille olisi paljastunut tylsääkin tylsempi arkeni!

 (Sori sumea kuva, mutta jotenkin aamulla siellä sängynpohjalla ei jaksanut alkaa kattomaan miten kännykällä sattuis saamaan hyvälaatuisen kuvan)

Aamuni alkoi tuttuun tapaan kuuden maissa Lillin ja Nuutin pomppiessa päällä ja kerjäämällä huomiota ja testaamalla mamman hermoja.

Koirien onneksi mamman hermot on loistavat!


 Siistiäkin siistimpi työhuone. Tämä on Marin ja minun pieni ja kiva toimistohuone. Nämä seinät on kuulleet niin monet ilot ja surut! Normaalisti meidän työhuone ei ole ihan näin pommin jäljiltä, mutta nyt on kiirettä pitänyt todellakin!

Mun ihan ikioma pöytä olisi tuossa oikealla, mutta siinä ei ollut mitään jännää kuvattavaa, koska se oli niin siisti ja tylsä! Sitä paitsi en muista edes milloin olisin kerinnyt olla omalla koneellani. Tänne aamulla tulin puoli kahdeksan ja kotiin pääsin lähtemään vähän ennen viittä.


 Ja taas on (vähä)karvakauhut päässeet kuvaan!

Töiden jälkeen oli hyvä lähteä viemään koiria koirapuistoon. Rauhoittaa mukavasti menoa kotona (vaikka tällä hetkellä en uskoisi koirien olleenkaan missään, kun tässä sivussa katselen ja kuuntelen juoksemisen ja leikkimisen ääniä!)

Koirapuistossa tulee käytyä lähes joka päivä, aina säiden salliessa. Kiva nähdä muita koiria ja koiraihmisiä.

 Ahh, rakastan tv:tä... Se on yksi rakkaimpia esineitä kotona! Voin luopua netistä, kännykästä, sängystä, pakastimesta ja jääkaapistakin, mutta telkkari lähtis viimeisenä! Tv:n katselu osana päivääni. Ja ilman tallentavaa digiboksia ei elämästäni tulisi mitään, joutuisin muuten jumittumaan kotiin kaikiksi päiviksi, etten vaan missaisi mitään ohjelmia.


Iltahan tässä mukavasti menee vielä telkkaria katsellen ja suihkussa käyden. Päivän päättää hyppääminen tähän asuun ja sänkyyn painuminen. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan!

Voin vain kuvitella sinut rakas lukijani, kun huokaat siellä hiljaa itseksesi: "L-U-O-J-A TUO NAINEN ON TYLSÄ!" Vastineeksi voin vain todeta: "tiedän"... :)

Kommentit

 1. Mukavia kuvia sulla on... kenenkäs elämä ny kauhean tapahtuma rikasta ois. :)

  VastaaPoista
 2. Niin kai, mutta musta aina välillä tuntuu, että muille sattuu ja tapahtuu aina :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja paskasta päivästä huolimatta onneksi siihenkin mahtui naurua ja nautintoa! ;-) Haaste otettu vastaan...

  VastaaPoista
 4. En saanu nukuttua kunnolla ja siinä sängys pyöriessä mietin jo mitä ihmettä mä voisin tähän kuvata, mun arki on ihan jumalattoman tylsää ainakin toistaseksi! :D no enköhän mä jotain keksi :P

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit