Riika, ei Bremen

Viimeksi postasin Bremenistä ja suunnittelin sinne lähtöä. Mutta Saksa vaihtui Latviaan monen pähkäilyn kautta. Bremeniin lennothan olisivat olleet lähes puoli-ilmaiset, mutta Bremen yllätti hotellien hinnoilla. Hinta-laatusuhde vaikutti surkealta!

Joka tapauksessa olin jo saanut synnytettyä itselleni matkakuumeen ja jonnekin on pakko päästä! Ei kauaksi kuitenkaan ja mieluusti kaupunkikohteeseen. Kävin läpi lähes kaikki Euroopan isot kaupungit ja ei ei ei... Mikään ei miellyttänyt syystä tai toisesta! Monen mutkan kautta päädyimme sitten varaamaan matkan Riikaan.

Ensi kuussa olisi lähtö, tällä kertaa emme mene lentäen Riikaan, vaan bussilla ja laivalla. Seinäjoelta lähtee bussikuljetus, laivalla Tallinnaan ja sieltä bussilla Riikaan. Enpä ole ennen käynyt Viron maaseudulla. Luulen, että alkaa maaseutu suomessa näyttämään luksukselta, kun pääsee näkemään lahden toiselle puolen.

Yövymme Radisson Blu Hotel Latvijassa, joka sijaitsee lähellä vanhaakaupunkia. Ja on huikean korkea, jopa 27-kerrosta ! (Tai huikean korkea ainakin näin seinäjokisen mittapuulla)

Olemme muutaman yön Riiassa. Riika on tuttu paikka jo ennestään, mutta edellisellä kerralla jäi paljon näkemättäkin. Tällä kertaa suunnitelmissa olisi mennä myös käymään Jurmalassa. Harmi, kun ei ole vielä tuolloin uintikelit.

 
Jurmala ja sen hiekkarannat
Vaikka tosiaan rannalle emme varmaan mene hillumaan, on Jurmalassa paljon muutakin nähtävää! Mutta tästä lisää sitten matkan jälkeen.

Ja hei, matkavinkit on tervetulleita!

Kommentit

Suositut tekstit